Twój status
Niezapisany
Cena
995
Get Started
This course is currently closed

Witamy na szkoleniu otwartym

Nie możesz wziąć udziału szkoleniu w wyznaczonym terminie? Nic nie szkodzi.

  • Nagrania z prelekcji i sesji pytań będą dostępne na platformie aż przez 90 dni – weź w nich udział wtedy, kiedy masz czas i ochotę
  • Nagranie z prelekcji będą dostępne dla uczestników dzień po transmisji
  • Aby wziąć w nich udział, wybierz interesujący Cię temat i przejdź do nagrania.

Twój bilet obejmuje:

Pełen dostęp całodniowej transmisji online 27 kwietnia 2021

90-dniowy dostęp do wszystkich nagrań ze szkolenia

Udział w sesji zadawania pytań – możliwość swobodnego zadania pytań trenerom w trakcie trwania szkolenia oraz po jego zakończeniu w sesji Q&A

Bezpośredni kontakt z trenerami po zakończeniu prezentacji

Nieograniczona wymiana zdań z innymi uczestnikami wydarzenia na czacie publicznym

Pakiet materiałów dodatkowych udostępnionych przez prelegenta

Elektroniczny certyfikat udziału w wydarzeniu.

WAŻNE!

Aby otrzymać certyfikat uczestnictwa potwierdź, że obejrzałeś wszystkie prelekcje.

Wystarczy, że po obejrzeniu nagrania z danej prelekcji zaznaczysz opcję

PROGRAM WARSZTATÓW:

8:55 Powitanie uczestników

09:00 Część I (45 min)

Ćwiczenia pozwalające uczestnikom poczuć się komfortowo w grupie szkoleniowej – ćwiczenia integrujące, bycie „tu i teraz” i przygotowujące do dalszej, efektywnej pracy.

09:45 Część II (45 min)

Uważność na swoje pragnienia – wirtualna mapa własnych marzeń i stojących za nimi
wartości. Szukanie swoich motywatorów do działania i spójności w postrzeganiu siebie na
przestrzeni czasu (swojej wizji, celów zawodowych oraz aktualnych obszarów odpowiedzialności).

10:30 Przerwa

10:45 Część III (45 min)

Uważność na swoje przekonania – ćwiczenie coachingowe oparte na wizualizacji,
identyfikowaniu przekonań ograniczających i zastępowania ich przekonaniami wspierającymi.

11:30 Część IV (45 min)

Uważność na swoje ciało – praktyka oparta na relaksacji neuromięśniowej wzmacniająca
świadomy kontakt z poszczególnymi częściami ciała jako „informatorami” o naszym dobrostanie

12:15 Przerwa

12:30 Część V (45 min)

Uważność na swoje emocje – technika uwalniania negatywnych emocji i programów z
podświadomości, jako efektywne narzędzie wzrostu i rozwoju przy jednoczesnym pozostawaniu w
stanie relaksu i radości.

13:15 Część VI (45 min)

Uważność na swoje intencje – to co utrzymujesz w swoim umyśle manifestuje się w świecie
zewnętrznym, czyli jak zapanować nad swoim umysłem i swoim ego.

14:00 Zakończenie warsztatów

Życzymy Państwu udanego szkolenia!

Masz pytania?

Marta Pawlikowska

Project Director
880-124-108

m.pawlikowska@trioconferences.pl